Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Firmanavn
Navn
Adresse
Postnr.
By
LandDanmark
Momsnr.
E-mail
Telefon
MenuenLuk

Din indkøbskurvLuk

SubtotalDKK 0,00
TotalDKK 0,00
Moms udgør i altDKK 0,00

Historie

Hvem er vi?

Mel-compagniet har siden 1992 dagligt forsynet ca. 30 % af det danske bagerimarked med hvedemel og rugprodukter i silo samt diverse bageriartikler.

I 2008 flyttede mel-compagniet til Kolding fra Esbjerg og fik dermed mulighed for at udvide sortimentet betragtelig. I dag er mel-compagniet lagerførende med over 3.000 varenumre til de danske bagerier. Ligeledes er sortimentet udvidet med kølevarer.

Mel-compagniet har med sin beskedne, men effektive organisation, klaret de daglige opgaver hurtigt og præcist. Vore lave omkostninger er grundlaget for at have langtidspriser på kvalitetsmel.

Hos mel-compagniet har vi en klar målsætning: Vi vil sikre vores kunder de bedst mulige betingelser for at drive en god, sund og konkurrencedygtig forretning! Baseret på kvalitet, hurtig og præcis levering samt løbende tilpasning til nye forhold. Denne målsætning efterlever vi hver dag hos de mange bagere, der har valgt at bruge os som bageriråvarerleverandør og samarbejdspartner.

Vision og mål

Mel-compagniet vil være en dynamisk og progressiv partner for bageren. Vi vil distribuere og formidle bageriråvarer til produktionen i danske bagerier med henblik på at bidrage positiv til vores kunders drift og indtjening. Vi vil sikre en fleksibel og fremtidsorienteret organisation, der kan imødekomme kundernes krav til sikker levering af bageriråvarer.

Denne vision skal sikres gennem en række mål, hvor især følgende anses for vigtige:

- Vi skal til enhver tid kunne yde en tilfredsstillende service
- Vi skal være konkurrencedygtige på pris og service
- Vi skal levere gode og stabile bageriråvarer
- Vi skal yde en saglig og faglig god bagerkonsulenttjeneste